Zlatnaribka.com Отстъпка за 8-ми Март и Томбола 02 Март – 07 Март 2016

Публикувано в на 2 март 2016

Най-нежният празник наближава и навярно се чудиш с какво да зарадваш жените, които обичаш – майка, сестри, приятелки, а защо не и себе си. Цветята винаги са красиви, но не е ли това най-изтърканият и очакван подарък? Ние имаме по-добро предложение!

Този път вместо да ти предлагаме комплекти за празника, можеш сама да комбинираш любимите си продукти с отстъпка. От днес до 8-ми март включително, специално за деня на жената при покупка на два продукта получаваш отстъпка 20% от продукта с по-ниска цена. И понеже знаем, че имаш повече от два любими продукта, предложението е валидно за всеки втори. Да, точно така! Ако вземеш 4 продукта, ще получиш отстъпка на двата с по-ниска цена. А ако си ненаситна и вместо 4, поръчаш 6, намалени ще бъдат трите от тях с по-ниска цена.

Не забравяй – четните числа ти носят повече отстъпка! Намалението важи и за продукти на промоционална цена.

И това не е всичко! Освен че можеш сама да избереш своя комплект с отстъпка, може да спечелиш и подарък от нас. Всеки, направил покупка до 6-ти март включително, участва в нашата осмомартенска томбола с 15 награди по избор. За да се включиш в нея, трябва само да пуснеш своето желание за награда в нашата специална празнична кутия. Ако пазаруваш онлайн, не пропускай да допълниш като коментар към поръчката кой продукт искаш да спечелиш. Щастливците ще изтеглим на 7-ми март, за да ги зарадваме с награда в празничния ден.

Към всичко това сме добавили и нещо за тези, които обичат не само косата си, но и грима. Само на 8-ми март може да се възползваш от цялостен професионален грим с Bodyography на празнична цена от 45 лв.
Побързай! Запиши си час до 5-ти март.

Магазините на Златна Рибка ще откриете в градовете София, Пловдив и Варна.

За повече информация, моля посетете сайта www.zlatnaribka.com

b0d1f190-c6ea-45d3-a437-e5a4601d37e9

zlatnaribka


Абонирай се за промоции по e-mail и спечели месечната ни награда:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,