Hot Market Каталог Брошура 01 Март – 15 Март 2022

Публикувано в на 1 март 2022 admin
Hot Market Каталог Брошура 01 Март – 15 Март 2022 В новия каталог-брошура на Hot Market ще откриете: Кайма смес Еленко, охладена, 500 гр – цена 4,79 лв.; Котлет свински Еленко, охладен, 1 кг - цена 6,49 лв.; Еленко Пастет с еленско месо и патешки дроб, 180 гр - цена 6,69 лв.; Грил наденица Еленко от свинско месо, охладено, 1 кг - цена 10,79 лв.; Трапезица Деликатесен врат Еленко, 1 ...
Виж брошурата

Hot Market Каталог Брошура 01 Януари – 15 Януари 2022

Публикувано в на 1 януари 2022 admin
Hot Market Каталог Брошура 01 Януари – 15 Януари 2022 В новия каталог-брошура на Hot Market ще откриете: Бут свински без кост Еленко, охладен, 1 кг - цена 6,49 лв.; Суджук Еленко суров, насипен, 1 кг – цена 12,29 лв.; Шопска наденица Еленко, 1 кг - цена 10,49 лв.; Карначе Еленко, охладено, 1 кг - цена 8,69 лв.; Кайма смес Еленко, охладена, 500 гр – цена 4,79 лв. и много ...
Виж брошурата

Hot Market Каталог Брошура 16 Декември – 31 Декември 2021

Hot Market Каталог Брошура 16 Декември – 31 Декември 2021 В новия каталог-брошура на Hot Market ще откриете: Плешка свинска без кост Еленко, 1 кг - цена 6,39 лв.; Бут свински без кост Еленко, охладен, 1 кг – цена 5,99 лв.; Пуешки долен бут, охладен, 1 кг - цена 6,99 лв.; Пуешки кюфте, охладено в тарелка, 6x80 гр - цена 4,79 лв.; Кайма Смес по стандар Стара планина, охладена, 500 ...
Виж брошурата

Hot Market Каталог Брошура 01 Декември – 15 Декември 2021

Публикувано в на 2 декември 2021 admin
Hot Market Каталог Брошура 01 Декември – 15 Декември 2021 В новия каталог-брошура на Hot Market ще откриете: Гърди свински Еленко, охладени, 1 кг - цена 6,49 лв.; Кайма смес Еленко, охладена, 1 кг – цена 9,49 лв.; Сурова наденица Еленко, охладена, насипна, 1 кг - цена 7,99 лв.; Кюфте Еленко, охладено в тарелка, 10 броя/70 гр - цена 5,89 лв.; Роле Манастирско печено, вакуум, 1 кг – цена 14,89 ...
Виж брошурата

Hot Market Каталог Брошура 16 Ноември – 30 Ноември 2021

Публикувано в на 16 ноември 2021 admin
Hot Market Каталог Брошура 16 Ноември – 30 Ноември 2021 В новата брошура-каталог на Hot Market ще откриете: Котлет Еленко от свинско месо, охладен, 1 кг - цена 6,49 лв.; Бахур Еленко, 1 кг вакуум - цена 1,99 лв.; Кайма смес Еленко, охладена, 500 гр – цена 4,79 лв.; Наденица Ловджийска Еленко, охладена, 1 кг - цена 9,49 лв.; Пилешки наденички за скара, 1 кг - цена 8,99 лв. ...
Виж брошурата