Кам Маркет Каталог Брошура 26 Септември – 02 Октомври 2022

Кам Маркет Каталог Брошура 26 Септември – 02 Октомври 2022 В новия каталог-брошура на Кам Маркет ще откриете: Житница пилепки крила, 700 гр - цена 3,79 лв.; Лимони, 1 кг - цена 2,59 лв.; Моркови, 1 кг - цена 0,85 лв.; Свинска плешка без кост, 1 кг - цена 7,99 лв.; Камко Червена леща, 400 гр - цена 1,69 лв.; Немско масло краве 82%, 250 гр - цена 4,69 лв.; ...
Виж брошурата