NutriGen Коледна Игра Подари си Здраве до 22 Декември 2015

Подарете си здраве за Коледа с безплатен ДНК тест! Пожелахте ли си вече подарък за Коледа? Помогнете на късмета си, като се включите в играта на NutriGen – първата българска компания, която предлага индивидуални решения в сферата на нутригеномиката и нутригенетиката, разработени на базата на уникалния ДНК профил на всеки човек. Ние използваме набор от генетични тестове, съобразени с най-актуалните тенденции в контекста на персонализираната медицина. Те представляват иновативен и доказано работещ метод за изследване, подкрепен от науката и доказал ефективността си в сферата на здравеопазването.

– Участвайте в Коледната игра на NutriGen – „Подари си здраве за Коледа“. Само 6 верни отговора са необходими, за да участвате в томболата, в която един късметлия ще получи безплатен ДНК тест NGDiet. Изследването ще му помогне да определи най-добрия за него хранителен режим, на база на индивидуалния му генетичен профил.

За да участвате в играта, трябва да отговорите правилно на всички въпроси и да попълните регистрационната форма, които се намират тук. Ако се затруднявате с въпросите, можете да потърсите верните отговори в тази статия.

Краен срок за участие: 22.12.2015 г.

За повече информация, моля посетете сайта на компанията: www.nutrigen.bg

12308451_967269383365951_6329278604404393117_n


Абонирай се за промоции по e-mail и спечели месечната ни награда:

Tags: , , , , , ,