ICN.Bg Подарява Безплатен Хостинг за Е-Магазин

Публикувано в на 17 януари 2011 admin

Последните статистически данни показаха значителен ръст на потребителите, които поне веднъж са поръчали стока/услуга през Глобалната мрежа. Въпреки това едва 4% от фирмите в България продават своите стоки и услуги в Интернет, макар, че по данни на НСИ 44% от тях поддържат собствени Уеб сайтове. Това принуждава Българските потребителите да поръчват желаните им блага от чуждестранни електронни магазини.

Статистиката в световен мащаб показва, че от 2006 г. насам електронната търговия в света надхвърля 133 трилиона долара и отбелязва 25% ръст всяка година. За съжаление тези темпове не се отнасят с такава сила за България.

Страната ни е в зората на електронната търговия, а потребителите все повече и повече пестят време, като пазаруват Online.

Тук идва момента да отбележим една прекрасна инициатива, която стартираха две от фирмите,  лидери в IT бранша в България, за да подпомогнат електронната търговия.

Преди няколко дни двете компании ICN.Bg (Хостинг доставичик) и Mirchev Ideas (създатели на най-популярния Български електронен магазин Summer Cart) обявиха взаимното си партньорство, с което се цели повишаване ръста на електронната търговия в България.

От хостинг компанията ICN.Bg обявиха, че предоставят Електронния магазин Summer Cart на преференциална цена от 468 лв. с ддс, като в нея е включен едногодишен безплатен хостинг и безплатен домейн. По този начин потребителите, които са на прага на стартирането на електронен бизнес ще спестят над 160 лв.

Офертата, която стартира от 10.01.2011г и ще е актуална до 21.01.2011г., ще даде един наистина добър начален старт на всички предприемчиви Българи.

За повече информация, моля посетете сайта на ICN.Bg

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Искаш ли да спестиш пари?Получавай актуалните брошури и сравни цените

Още каталози от същата категория
Теленор Каталог-Брошура 01 Март – 31 Март 2019 Теленор Каталог-Брошура 01 Март – 31 Март 2019

Мрежата е толкова голяма, колкото си я направиш ти, с Теленор: Време е за Дракони и Мачове ...
A1 Каталог-Брошура 01 Март – 31 Март 2019 A1 Каталог-Брошура 01 Март – 31 Март 2019

В новия каталог-брошура на A1 ще откриете: мартенски предложения за всеки - С нов сателит, А1 ти ...
Виваком Каталог-Брошура 01 Март – 31 Март 2019 Виваком Каталог-Брошура 01 Март – 31 Март 2019

В новия каталог-брошура на Виваком ще откриете: С MyVivacom бързо и лесно следиш потреблението, плащаш сметката, презареждаш ...