dm Каталог-Брошура Facebook Конкурс за Лице на dm 04 Април – 15 Април 2014

Публикувано в на 10 април 2014

В периода 04.04 – 15.04.2014г. включително на фен-страницата на dm във Facebook чрез разработено приложение се провежда конкурс за лице на dm beauty academy. Конкурсът не е обвързан с покупка и в него могат да участват всички лица над 18г., без служителите на dm България.

За да се включат в конкурса, участниците трябва да изберат първо марка, с чиито продукти да кандидатстват за лице на dm. Те могат да избират измежду следните шест марки: alverde, s-he, L’oreal, Maybelline, Max Factor и Rimmel. След като изберат марката продукти, участниците трябва да качат снимки „преди“ и „след“ гримирането си с тези продукти. Сред всички, чиито снимки са събрали поне 30 харесвания, жури от специалисти ще избере на 16.04.2014г. по един печеливш от шестте марки. Тоест в конкурса ще има общо шест печеливши лица на dm – по една за всяка от шестте марки.

Наградите, които ще спечелят шестте лица на dm, са професионална грим сесия, фотосесия и участие във видео със съвети. Допълнително всяка една от марките осигурява награди – комплекти от продукти за първо място и две поощрителни. Снимките от фотосесията с победителите ще бъдат публикувани в dm журналa с период на валидност 15.05 – 28.05.2014.

За повече информация, посетете фейсбук сайта на магазини dm тук.

beauty academy 403x403


Абонирай се за промоции по e-mail и спечели месечната ни награда:

Tags: , , , , , , , , , ,