20 дни, 20 Големи Награди в Мол Варна

Публикувано в на 10 юни 2011 admin

Само през юни, клиентите на Мол Варна ще имат уникалната възможност да спечелят една от двайсете специални награди, между които почивка за двама на екзотичнен остров, LCD телевизор, iPad, лаптоп, сглобяем басейн, домакински уреди, диамантен пръстен, маркови бижута и много други.

От 10 до 30 юни, всеки клиент пазарувал на стойност над 10 лв, в който и да е от обектите на територията на Мол Варна, получава скреч карта с поле, съдържащо определен символ.  В продължение на двайсет дни, през периода на кампанията, на специално мониторани екрана, разположени срещу централния вход на партерен етаж в Мол Варна, ще бъде представяна по една от големите награди и съответстващия за нея символ.

Клиентите на центъра могат да спечелят обявената специална награда, в случай на съвпадение на символ от скреч карта с печелившия такъв за деня. Условие за получаването на наградата е картата с печелившия символ да бъде представена на Бюро информация в същия ден, в който продукта със съответния символ е изложен.

За повече информация, моля посетете сайта на Мол Варна: www.mallvarna.bg

Tags: , , , , , , , , , ,

Искаш ли да спестиш пари?Получавай актуалните брошури и сравни цените

Още каталози от същата категория
Сердика Център Коледен Каталог Декември 2018 Сердика Център Коледен Каталог Декември 2018

Разгледайте Коледния каталог на търговски център Сердика - Зарадвайте себе си и хората около вас с най-красивите ...
The Mall Брошура Черен Петък 23 Ноември – 25 Ноември 2018 The Mall Брошура Черен Петък 23 Ноември – 25 Ноември 2018

Всички намаления за черен петък в магазините на The Mall, представени в специалната брошура, разгледай по-долу! Разгледайте всички ...
Сердика Център Брошура Черен Петък 23 Ноември – 25 Ноември 2018 Сердика Център Брошура Черен Петък 23 Ноември – 25 Ноември 2018

Виж всички намаления в магазините на Сердика Център, обединени в специалната брошура за черен петък 2018! В Сердика ...