20 дни, 20 Големи Награди в Мол Варна

Публикувано в на 10 юни 2011 admin

Само през юни, клиентите на Мол Варна ще имат уникалната възможност да спечелят една от двайсете специални награди, между които почивка за двама на екзотичнен остров, LCD телевизор, iPad, лаптоп, сглобяем басейн, домакински уреди, диамантен пръстен, маркови бижута и много други.

От 10 до 30 юни, всеки клиент пазарувал на стойност над 10 лв, в който и да е от обектите на територията на Мол Варна, получава скреч карта с поле, съдържащо определен символ.  В продължение на двайсет дни, през периода на кампанията, на специално мониторани екрана, разположени срещу централния вход на партерен етаж в Мол Варна, ще бъде представяна по една от големите награди и съответстващия за нея символ.

Клиентите на центъра могат да спечелят обявената специална награда, в случай на съвпадение на символ от скреч карта с печелившия такъв за деня. Условие за получаването на наградата е картата с печелившия символ да бъде представена на Бюро информация в същия ден, в който продукта със съответния символ е изложен.

За повече информация, моля посетете сайта на Мол Варна: www.mallvarna.bg

Tags: , , , , , , , , , ,

Искаш ли да спестиш пари?Получавай актуалните брошури и сравни цените

Още каталози от същата категория
Мол Варна Каталог-Списание 01 Февруари – 28 Февруари 2018 Мол Варна Каталог-Списание 01 Февруари – 28 Февруари 2018

Мол Варна е един от най-посещаваните търговски обекти във Варна и региона, осигуряващ разнообразни възможности за прекарване ...
The Mall Черен Петък 24 Ноември 2017 The Mall Черен Петък 24 Ноември 2017

Вижте специалните предложения за март от каталога на The Mall: - Утре в The Mall е Черен Петък! ...
Сердика Център Черен Петък Уикенд 24 Ноември – 26 Ноември 2017 Сердика Център Черен Петък Уикенд 24 Ноември – 26 Ноември 2017

Разгледайте новия цветен каталог на търговски център Сердика. Зарадвайте себе си, любимия или детето си с нова ...