Списание Grazia Януари 2011/Брой 83

Публикувано в на 26 януари 2011 admin

За пета поредна година списание GRAZIA избра най-достойните дами на България, оставили свой отпечатък върху отиващата си година.На 11 декември във Военния клуб в София най-престижният конкурс, чиято основна цел е да отпразнува успехите на дамското общество в България, отново събра на едно място 55 номинирани жени и техните близки и приятели. Всички подробности от червения килим и специална фотосесия на победителките.

Популярният модел Диляна Попова е една от звездите, които този сезон ще украсят родния голям екран. За пръв път тя стана известна като приятелката на Дичо. След като се разделиха, тя се доказа и като един от най-успешните модели в България. Взе участие във формата VIP Dance, а от съвсем скоро започна да се реализира и като дизайнер. Успя да спечели роля дори в най-добрия български сериал – „Стъклен дом”, като сестрата на Боряна. Засега обаче има желание да се съсредоточи преди всичко върху дизайна на дрехи. Още за мечтите и желанията на Диляна – в новия брой на GRAZIA.

Всичко за негово величество Панталонът! Вдъхновени от Коко Шанел още през 20-те, ние, момичетата, смело откраднахме панталона от мъжкия гардероб, разхождахме го, макар и недопустимо, сред най-елитните места на Ню Йорк, Лондон и Париж толкова дълго и неуморно, че едва ли някой днес може да си представи образа на Марлене Дитрих и Катрин Хепбърн без любимата им кройка в клоширани  крачоли.

Ръсел Бранд беше един от най-трудните за опитомяване донжуани в Англия, а тя – кичозната принцеса на поп музиката. Целият свят изпадна в шок, когато двамата обявиха, че са влюбени, но изглежда любовта им не е поредният медиен трик. Специално за GRAZIA неповторимата Кейти Пери разказва за музиката, амбициите и шеметната си връзка с английския комедиант.

Специален подарък – ексклузивна зимна чанта в два стила и в два цвята!

За повече информация, моля посетете сайта на списание GRAZIA.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Искаш ли да спестиш пари?Получавай актуалните брошури и сравни цените

Още каталози от същата категория
ProMarket Каталог Брошура 22 Март – 28 Март 2019 ProMarket Каталог Брошура 22 Март – 28 Март 2019

В новия каталог-брошура на ProMarket ще откриете: Кашкавал ProMarket, 1 кг - цена 8,59 лв.; Кисело мляко ...
Метро Предстоящи Каталози и Брошури 21 Март – 03 Април 2019 Метро Предстоящи Каталози и Брошури 21 Март – 03 Април 2019

В новите каталози и брошури на Метро ще откриете: Кафемашина Nescafe Dolce Gusto Mini Me + 3 ...
Билла Гранде Оферта и Каталог Брошура 14 Март – 20 Март 2019 Билла Гранде Оферта и Каталог Брошура 14 Март – 20 Март 2019

Супер Гранде оферта ви очаква този петък и събота в Билла: само на 22-ри март -25% намаление ...