Списание Grazia Февруари 2011/Брой 84

В този брой на списание Grazia четете:

– Виолета Сечкова споделя подробности от кухнята на „В Джаза в събота вечер“. Една жена с крехка възраст, но с успешна кариера и щастливо семейство зад гърба си. Всичко за гафовете зад и пред камерата, и за онези неща в живота, които превръщат негативите в позитиви.

– 14 начина да кажеш: „Обичам те!“, или списък с най-достъпните варианти да разкриете сърцето си и да не останете изненадани.

– Донорите на яйцеклетки – герои или идеалисти? GRAZIA попита Милена от „Тройка на разсъмване”, която не се поколеба да разкрие личния си опит.

– Разкази от истинския живот. За страстните танци между един кубинец и една българка, за неволите на едно ромско момче, влюбено в по-възрастна своя приятелка, и за толерантността между една християнка и един мюсюлманин. Три сърцати истории от три двойки с малки различия, но надарени с много любов.

– ГРИМ АКЦЕНТИ 2011. Практични, изненадващи и дръзки. Новите колекции грим са смразяващо ефектни в нюанси на перлено сиво, скрежесто розово и приказно зелено.

– Подготовка за Оскар. Модни тайни и трикове на звездите, които да приложим в домашни условия.
Ексклузивен подарък, точно навреме за 14 февурари. Елегантна чанта с актуален принт в сиво и черно. Само за много влюбени момичета!

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Искаш ли да спестиш пари?Получавай актуалните брошури и сравни цените

Още каталози от същата категория
Билла Каталог Брошура 20 Юни – 26 Юни 2019 Билла Каталог Брошура 20 Юни – 26 Юни 2019

Супер намаление на сладоледи и сладки изкушения ви очаква в Билла; Свинска плешка без кост, 1 кг ...
Фантастико Каталог Брошура 20 Юни – 26 Юни 2019 Фантастико Каталог Брошура 20 Юни – 26 Юни 2019

В новия каталог-брошура на Фантастико ще откриете: Активиа с плодове Данон, различни видове, 280 гр - цена ...
Кауфланд Уикенд Цени и Каталог Брошура Вестник 17 Юни – 23 Юни 2019 Кауфланд Уикенд Цени и Каталог Брошура Вестник 17 Юни – 23 Юни 2019

В новия каталог-брошура на Кауфланд ще откриете:  Negro Норвежка сьомга филе, 2x50 гр - цена 4,29 лв.; ...