Списание Максимум Юни 2011

Публикувано в на 31 май 2011 admin

Специално пред новия брой на списание „Максимум“ Цветелина Янева признава, че благодарение на половинката си – настоящ депутат и известен медиен магнат, е успяла да придобие толкова широка популярност. Младата изпълнителка разкрива, че за да се създадат качествени песни и клипове е нужна солидна финансова подкрепа, която мъжът до нея й осигурява, но въпреки това парите не са определящи за успеха в поп фолк жанра.

Цвети открито разказва за интригите, които постоянно се заплитат около нея и че няма приятелки сред колежките си. Русокосата певица признава, че не възприема Андреа като своя конкурентка, защото двете са напълно различни както като  визия, така и като музикална продукция. Коя все пак е певицата, най-близка на Цветелина Янева, колко струва най-скъпата й рокля и защо не иска да става „Певица на годината“, поучена от опита на Галена – читателите ще открият само в новия брой на списанието.

И още:

– Новите секс символи – Специално за Максимум

– Пет ярки идеи за летния грим

– Юлия Юревич св наконти в бутиците за плажа

– В гардероба на Ирен Онтева – Блясък от Италия: Известната манекенка и бизнесдама е на мнение, че една истинска жена трябва да носи само високи токчета. От години тя живее в Рим с половинката си Давид Бучолини и всичките й тоалети и аксесоари са последна италианска мода. Кои са любимите дизайнери на Ирен и защо модната й страст са ръкавиците – почитателите на изискания стил ще открият единствено в новия брой на списанието.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Искаш ли да спестиш пари?Получавай актуалните брошури и сравни цените

Още каталози от същата категория
Хит Хипермаркет Каталог Брошура 20 Август – 26 Август 2018 Хит Хипермаркет Каталог Брошура 20 Август – 26 Август 2018

В новата брошура-каталог на Хит ще откриеш: Мляно кафе Кимбо Арома интенсо, 3x250 - цена 11.99 лв.; ...
Кауфланд Каталог Брошура Вестник Хайде на Пикник 20 Август – 26 Август 2018 Кауфланд Каталог Брошура Вестник Хайде на Пикник 20 Август – 26 Август 2018

В новата брошура-каталог на Кауфланд ще откриеш: Банани, произход България, 1 кг - цена 1,85 лв.; Свинско ...
Триумф Каталог Брошура 20 Август – 26 Август 2018 Триумф Каталог Брошура 20 Август – 26 Август 2018

В новата брошура-каталог на Триумф ще откриеш: Бонбони Рафело, 150 гр - цена 4,58 лв.; Яйца 30 ...