Спечели Екскурзия до Венеция от Park Mall Стара Загора

Публикувано в на 3 февруари 2011 admin

Park Mall и агенция „Аlfa Tour”  ви подаряват възможност да изпитате невероятни емоции в града на любовта -„Венеция”! Наближава празника на любовта и виното, времето което прекарваме с любимите си хора и им подаряваме най – доброто от себе си!

С всяка покупка от и над 20 лв. в Park Mall, от 4 до 14 февруари имате възможност  да посетите един от най- зрелищните празници в Европа – Венецианския карнавал.  Той се провежда ежегодно в края на февруари – началото на март. Карнавалът тази година ще бъде с тема – „Отвличане на местна венецианска девойка от пирати”. Костюмите на участниците са известни със своята пищност, като всеки един от тях се оценява от 5000 до 10000 евро.

Подготвени са и три специални спа уикенда за двама в четири звездния  комплекс „Исмена” – гр. Девин. Oсвен  на красотата на планината, в хотел „Исмена” бъдещите късметлии ще се насладят и на ароматна вана , бутилка вино, плодове със сметана и ползване на спа център. Всичко това за клиентите, пазаруващи в Park Mall.

Уикенда на 12 и 13-ти февруари ще бъде посветен на Венеция и любовта. Ще можете да посетите специален кът за романтични снимки. Професионалните фризьори от „Арлет” и гримьори от „Golden Rose” ще ви очакват, за да ви направят безплатни прически и грим на тема „Романтика и Венеция”!

За повече информация, посетете сайта на Park Mall Стара Загора.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Искаш ли да спестиш пари?Получавай актуалните брошури и сравни цените

Още каталози от същата категория
Сердика Център Списание-Каталог Пролет-Лято 2019 Сердика Център Списание-Каталог Пролет-Лято 2019

В пролетно-лятното списание на Сердика Център можете да видите: Децата на модните магьосници, С прима-балетистите на Софийска ...
Сердика Център Коледен Каталог Декември 2018 Сердика Център Коледен Каталог Декември 2018

Разгледайте Коледния каталог на търговски център Сердика - Зарадвайте себе си и хората около вас с най-красивите ...
The Mall Брошура Черен Петък 23 Ноември – 25 Ноември 2018 The Mall Брошура Черен Петък 23 Ноември – 25 Ноември 2018

Всички намаления за черен петък в магазините на The Mall, представени в специалната брошура, разгледай по-долу! Разгледайте всички ...