Спечели Ваучер за Пазаруване до 500 лв. от Мол Пловдив

Публикувано в на 9 февруари 2011 admin

Ела в Mall Plovdiv и можеш да спечелиш ваучер за пазаруване до 500 лв! Повече информация от организаторите:

Всяка седмица избираме дадена сума и я записваме на лист, който скриваме в кутията „Тайна, майна!”, разположена над Costa Cafe. За да участвате в MALL Lotto, трябва да направите покупки за същата сума или максимално близо до нея, без да я надвишавате. За ориентация ще зададем горна и долна граница (например: „тази седмица играете за сума, която се намира между 5 лв. и 17,99 лв.”*).

След като напазарувате, елате на Майназин с до 3 касови бележки. На място ще получите талон, в който ще впишем похарчената от вас сума и имената ви. Сборът на бележките не трябва да надвишава горната граница на диапазона, който сме задали. Частта от талона с трите ви имена, телефон за контакт и крайната сума остава при нас. Ние ще прикрепим другата част от талона към касовите ви бележки – пазете ги.

В края на всяка седмица, в събота от 14 ч., кутията „Тайна, майна!” ще бъде отваряна, а скритата тайна сума там – обявявана публично. Ако има повече от един участник, чийто сбор от касови бележки е равен на или се доближава максимално до зададената сума, паричният ваучер от 500 лв. се поделя между всички участници с еднакви крайни суми от сбора на касовите им бележки.

Ако сте сред печелившите, може да получите наградата си само срещу представяне на лична карта и подпечатаните касови бележки, прикрепени към талона.

*Посоченият левови диапазон е примерен. Горната и долна граници, между които се намират скритите суми, ще бъдат оповестявани всеки понеделник в страницата на Mall Plovdiv във Facebook, както и на листовки и банери в мола.

Период на участие: 07.02.2011 г. до 05.03.2011 г. Лица под 16 години трябва да бъдат придружени от родителите си при получаване на паричния ваучер. В MALL Lotto нямат право да участват служители на СМАРТС ООД, служители на “M. О. ПЛОВДИВ” ЕАД, както и лица, които работят в някоя от фирмите, които имат обекти под наем в Mall Plovdiv.

За повече информация, посетете сайта на Мол Пловдив.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Искаш ли да спестиш пари?Получавай актуалните брошури и сравни цените

Още каталози от същата категория
Билла Каталог Брошура 20 Юни – 26 Юни 2019 Билла Каталог Брошура 20 Юни – 26 Юни 2019

Супер намаление на сладоледи и сладки изкушения ви очаква в Билла; Свинска плешка без кост, 1 кг ...
Фантастико Каталог Брошура 20 Юни – 26 Юни 2019 Фантастико Каталог Брошура 20 Юни – 26 Юни 2019

В новия каталог-брошура на Фантастико ще откриете: Активиа с плодове Данон, различни видове, 280 гр - цена ...
Кауфланд Уикенд Цени и Каталог Брошура Вестник 17 Юни – 23 Юни 2019 Кауфланд Уикенд Цени и Каталог Брошура Вестник 17 Юни – 23 Юни 2019

В новия каталог-брошура на Кауфланд ще откриете:  Negro Норвежка сьомга филе, 2x50 гр - цена 4,29 лв.; ...