Спечели Ваучер за Пазаруване до 500 лв. от Мол Пловдив

Публикувано в на 9 февруари 2011 admin

Ела в Mall Plovdiv и можеш да спечелиш ваучер за пазаруване до 500 лв! Повече информация от организаторите:

Всяка седмица избираме дадена сума и я записваме на лист, който скриваме в кутията „Тайна, майна!”, разположена над Costa Cafe. За да участвате в MALL Lotto, трябва да направите покупки за същата сума или максимално близо до нея, без да я надвишавате. За ориентация ще зададем горна и долна граница (например: „тази седмица играете за сума, която се намира между 5 лв. и 17,99 лв.”*).

След като напазарувате, елате на Майназин с до 3 касови бележки. На място ще получите талон, в който ще впишем похарчената от вас сума и имената ви. Сборът на бележките не трябва да надвишава горната граница на диапазона, който сме задали. Частта от талона с трите ви имена, телефон за контакт и крайната сума остава при нас. Ние ще прикрепим другата част от талона към касовите ви бележки – пазете ги.

В края на всяка седмица, в събота от 14 ч., кутията „Тайна, майна!” ще бъде отваряна, а скритата тайна сума там – обявявана публично. Ако има повече от един участник, чийто сбор от касови бележки е равен на или се доближава максимално до зададената сума, паричният ваучер от 500 лв. се поделя между всички участници с еднакви крайни суми от сбора на касовите им бележки.

Ако сте сред печелившите, може да получите наградата си само срещу представяне на лична карта и подпечатаните касови бележки, прикрепени към талона.

*Посоченият левови диапазон е примерен. Горната и долна граници, между които се намират скритите суми, ще бъдат оповестявани всеки понеделник в страницата на Mall Plovdiv във Facebook, както и на листовки и банери в мола.

Период на участие: 07.02.2011 г. до 05.03.2011 г. Лица под 16 години трябва да бъдат придружени от родителите си при получаване на паричния ваучер. В MALL Lotto нямат право да участват служители на СМАРТС ООД, служители на “M. О. ПЛОВДИВ” ЕАД, както и лица, които работят в някоя от фирмите, които имат обекти под наем в Mall Plovdiv.

За повече информация, посетете сайта на Мол Пловдив.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Искаш ли да спестиш пари?Получавай актуалните брошури и сравни цените

Още каталози от същата категория
Метро Предстоящ Каталог Сезон на Открито 28 Март – 03 Април 2019 и Каталози 21 Март – 03 Април 2019 Метро Предстоящ Каталог Сезон на Открито 28 Март – 03 Април 2019 и Каталози 21 Март – 03 Април 2019

В предстоящия каталог на Метро ще откриете: Градински комплект Rosario, материал PR ратан, цвят графит, 2 броя ...
Т Маркет Каталог Брошура 26 Март – 01 Април 2019 Т Маркет Каталог Брошура 26 Март – 01 Април 2019

В новия каталог-брошура на Т Маркет ще откриете: Краве сирене Наборъ, 1 кг - цена 4,89 лв.; ...
Кауфланд Каталог Брошура 2 за 1 и Избрани Оферти 25 Март – 31 Март 2019 Кауфланд Каталог Брошура 2 за 1 и Избрани Оферти 25 Март – 31 Март 2019

В новия каталог-брошура на Кауфланд ще откриете: Кроасан с шунка и кашкавал, 95 гр - цена 0,89 ...