На тази уеб страница се използват "бисквитки". Като продължите да използвате тази страница, Вие давате съгласието си да използвате нашите "бисквитки". Научете повече.

Разбрах

Zlatnaribka.com 14% Отстъпка за Св. Валентин 08 Февруари – 12 Февруари 2017

Остават броени дни преди сърцата тотално да ни превземат. Независимо какво празнуваш на 14-ти февруари – Св.Валентин или Трифон Зарезан, ние сме сигурни, че любовта към косата ти е безгранична и вечна.
В синхрон с месеца на любовта Златна рибка ще накара сърцето ти да трепне с разкошни предложения и неустоими изкушения.

Всяко чудо за 3 дни! Не и този път.
Нашето предложение продължава цели 5 дни – до неделя (12 февруари) въведи код LOVE14 и вземи 14% отстъпка на любимата си грижа.
Шампоан, маска, стилизанти и всичко, от което се нуждае твоята коса и лице, за да изглеждаш великолепно на празника, те очаква в Златна рибка.

Избери и вземи своя подарък или покажи на любимия си човек какво искаш да получиш в Деня на влюбените

Използвай кода онлайн или в магазини Златна рибка до 12.02 (включително), като го предоставиш на нашите консултанти.

Магазините на Златна Рибка ще откриете в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.

За да разгледате цялата продуктова гама и за  повече информация, моля посетете сайта www.zlatnaribka.com

zlatnaribka

Подобни каталози

Популярни каталози тази седмица

 
 
За сайта

Promooferti.com е сайт за промоции, каталози, намаления, разпродажби, игри и награди, предлагани на територията на България. Тук са селектирани най-изгодните предложения на повечето български магазини и компании.

Promooferti.com предлага конкретни продукти, каталози и услуги. Тук потребителите могат бързо и лесно да открият най-доброто предложение,  на най-изгодна цена.

Искаш ли пръв да научаваш за най-новите промоции от цяла България? Харесай страницата ни и всеки ден ще получаваш най-новите каталози и брошури на търговските вериги в онлайн вариант.