На тази уеб страница се използват "бисквитки". Като продължите да използвате тази страница, Вие давате съгласието си да използвате нашите "бисквитки". Научете повече.

Разбрах

Zlatnaribka.com Томбола с Подаръци за 8-ми Март 24 Февруари – 06 Март 2016

Включи се в празничната томбола с много награди! Всеки, направил покупка в магазин Златна рибка или онлайн, участва в томбола за награда по избор. За да се включиш, напиши своето име, телефон за връзка и продукта, който искаш да спечелиш. Пусни цветното листче в специалната „Осмомартенска кутия“, която ще бъде позиционирана във всеки магазин Златна рибка.

Ако поръчаш онлайн през периода 24 февруари – 6 март, можеш да се включиш в томболата, като напишеш своето желание в коментар към поръчката.

Златна рибка ще изпълни желанията на 15 от всички участници. Късметлиите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в понеделник на 7-ми март. Имената на щастливците ще обявим в нашата facebook страница и с новина на сайта като допълнително ще се свържем с тях.

Магазините на Златна Рибка ще откриете в градовете София, Пловдив и Варна.

За повече информация, моля посетете сайта www.zlatnaribka.com

zlatna ribka

Подобни каталози

Популярни каталози тази седмица

 
 
За сайта

Promooferti.com е сайт за промоции, каталози, намаления, разпродажби, игри и награди, предлагани на територията на България. Тук са селектирани най-изгодните предложения на повечето български магазини и компании.

Promooferti.com предлага конкретни продукти, каталози и услуги. Тук потребителите могат бързо и лесно да открият най-доброто предложение,  на най-изгодна цена.

Искаш ли пръв да научаваш за най-новите промоции от цяла България? Харесай страницата ни и всеки ден ще получаваш най-новите каталози и брошури на търговските вериги в онлайн вариант.