На тази уеб страница се използват "бисквитки". Като продължите да използвате тази страница, Вие давате съгласието си да използвате нашите "бисквитки". Научете повече.

Разбрах

Zlatnaribka.com Отстъпки до 41% за 48 часа 13 Февруари – 14 Февруари 2017

Избрано с любов за празника на любовта! Безспорно утре е най-романтичният ден в годината и това, което сме ти подготвили е както романтично, така и красиво и желано.

Търсиш нещо подходящо, с което да изразиш силата на любовта? За него или за нея, а защо не и за теб, Златна рибка отново ще те зарадва. Специална селекция от шампоани, маски, стилизанти и всичко, от което имаш нужда, те очаква с атрактивни отстъпки от 14% до 41%.

Как да ги разпознаеш? Всички те са отбелязани със сърчица на снимките. Открий ги или попитай за тях в най-близкия магазин Златна рибка и се възползвай.

Сигурни сме, че отново сме те усмихнали, но побързай, защото любимата ти козметика може да се изчерпа за секунди!

Намаленията са валидни до 14-ти февруари (включително) за поръчки онлайн и в магазини Златна рибка.

Магазините на Златна Рибка ще откриете в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.

За да разгледате цялата продуктова гама и за  повече информация, моля посетете сайта www.zlatnaribka.com

zlatnaribka

Подобни каталози

Популярни каталози тази седмица

 
 
За сайта

Promooferti.com е сайт за промоции, каталози, намаления, разпродажби, игри и награди, предлагани на територията на България. Тук са селектирани най-изгодните предложения на повечето български магазини и компании.

Promooferti.com предлага конкретни продукти, каталози и услуги. Тук потребителите могат бързо и лесно да открият най-доброто предложение,  на най-изгодна цена.

Искаш ли пръв да научаваш за най-новите промоции от цяла България? Харесай страницата ни и всеки ден ще получаваш най-новите каталози и брошури на търговските вериги в онлайн вариант.