На тази уеб страница се използват "бисквитки". Като продължите да използвате тази страница, Вие давате съгласието си да използвате нашите "бисквитки". Научете повече.

Разбрах

Zlatnaribka.com Отстъпка -15% Philip Kingsley 03 Януари – 05 Януари 2017

Съблазнителна, пълна с обем и живот коса или съвършено гладка и блестяща – ти избираш!

Новата луксозна линия Prep на Philip Kingsley ще ти даде всичко това. Запознай се с трите нови перли на световноизвестния бранд, с които оформянето на косата ще е по-приятно и лесно, а резултатът – впечатляващ.

Бъди от първите и вземи най-новото в Златна рибка! През следващите 3 дни получаваш 15% отстъпка на новата линия Prep, а с код PKTEN можеш да вземеш любимата си грижа на Philip Kingsley с 10% намаление. Избери сега своите любимци и се възползвай до четвъртък.

Магазините на Златна Рибка ще откриете в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.

За да разгледате цялата продуктова гама и за повече информация, моля посетете сайта www.zlatnaribka.com

philip-kingsley-zlatna-ribka

Подобни каталози

Популярни каталози тази седмица

 
 
За сайта

Promooferti.com е сайт за промоции, каталози, намаления, разпродажби, игри и награди, предлагани на територията на България. Тук са селектирани най-изгодните предложения на повечето български магазини и компании.

Promooferti.com предлага конкретни продукти, каталози и услуги. Тук потребителите могат бързо и лесно да открият най-доброто предложение,  на най-изгодна цена.

Искаш ли пръв да научаваш за най-новите промоции от цяла България? Харесай страницата ни и всеки ден ще получаваш най-новите каталози и брошури на търговските вериги в онлайн вариант.