На тази уеб страница се използват "бисквитки". Като продължите да използвате тази страница, Вие давате съгласието си да използвате нашите "бисквитки". Научете повече.

Разбрах

Zlatnaribka.com Летни Намаления до 25% 22 Юни – 26 Юни 2016

Лятото вече дойде и знаем, че съвсем скоро ще можем да те открием или на някой приказен плаж, или на някоя зелена, планинска поляна.

Където и да си, бъди сигурна, че ние мислим за теб! За твоята лятна почивка сме ти приготвили най-важното – слънцезащита за косата и лицето, опаковки в травъл размер и мини уреди за оформяне!

От днес до неделя е твоята възможност да спестиш както от бюджета, така и от мястото в куфара си, защото всички мини разфасовки и всички серии за слънцезащита са с атрактивни отстъпки от 15% до 25%!

Бъди първа, защото количествата са ограничени.

Предложението е валидно от 22.06 до 26.06 (включително) или до изчерпване на количествата за поръчки онлайн и в магазини Златна рибка.

Магазините на Златна Рибка ще откриете в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.

За да разгледате цялата продуктова гама и за  повече информация, моля посетете сайта www.zlatnaribka.com

c8c331a9-bace-4564-89f6-0fbdd0f377ff

Подобни каталози

Популярни каталози тази седмица

 
 
За сайта

Promooferti.com е сайт за промоции, каталози, намаления, разпродажби, игри и награди, предлагани на територията на България. Тук са селектирани най-изгодните предложения на повечето български магазини и компании.

Promooferti.com предлага конкретни продукти, каталози и услуги. Тук потребителите могат бързо и лесно да открият най-доброто предложение,  на най-изгодна цена.

Искаш ли пръв да научаваш за най-новите промоции от цяла България? Харесай страницата ни и всеки ден ще получаваш най-новите каталози и брошури на търговските вериги в онлайн вариант.