На тази уеб страница се използват "бисквитки". Като продължите да използвате тази страница, Вие давате съгласието си да използвате нашите "бисквитки". Научете повече.

Разбрах

Yves Rocher Каталог-Брошура 01 Септември – 30 Септември 2015

Представяме ви новия каталог на марката за растителна козметика Yves Rocher.

Единствена по рода си, тази козметика е предназначена да ви подари виталната енергия на растителната материя и удоволствието, което само природата може да дарява. И днес продължаваме да бъдем култиватори, производители и дистрибутори. За нас растителният свят е източник на непрекъснато обновяване и творчество. Той вдъхновява най-дълбоките ни убеждения: респектът към живота на Земята, на цялата планета с мисията да съхраним трайно растителното биоразнообразие.

Yves Rocher има представителства на 5 континента и се предлага в повече от 80 страни, в над 4000 магазина и салони за красота по света.

В България Yves Rocher ще откриете в София, на адреси: бул. Витоша 63, ул. Граф Игнатиев 37, Serdika Center Sofia – сутерен, City Center Sofia – партер, Mall of Sofia – партер.

За повече информация, моля посетете уебсайта на Yves Rocher: www.yves-rocher.com

Подобни каталози

Популярни каталози тази седмица

 
 
За сайта

Promooferti.com е сайт за промоции, каталози, намаления, разпродажби, игри и награди, предлагани на територията на България. Тук са селектирани най-изгодните предложения на повечето български магазини и компании.

Promooferti.com предлага конкретни продукти, каталози и услуги. Тук потребителите могат бързо и лесно да открият най-доброто предложение,  на най-изгодна цена.

Искаш ли пръв да научаваш за най-новите промоции от цяла България? Харесай страницата ни и всеки ден ще получаваш най-новите каталози и брошури на търговските вериги в онлайн вариант.