На тази уеб страница се използват "бисквитки". Като продължите да използвате тази страница, Вие давате съгласието си да използвате нашите "бисквитки". Научете повече.

Разбрах

Fresh Bar Лятна Промоция 01 Юли – 18 Септември 2015

Представяме ви лятната промоция на заведения Fresh Bar, които ви предлагат току що приготвени фрешове, салати и супи:

Каним те в обектите от нашата верига (списък с адресите можеш да видиш тук), откъдето можеш да вземеш своята бонус карта с талони за регистрация в промоцията. При всяка покупка на стойност от 4.99 лв., ще получаваш стикер с логото на Fresh Bar от нашите служители. Събирай стикерите в картата и за всеки попълнен талон с шест залепени стикера ще те наградим с безплатен фреш от 250 мл по твой избор.

От 1 юли до 18 септември всяка седмица ще правим и томбола с предметни награди, в която ще участват всички регистрирани талони. В нея ще раздадем 100 тениски, 100 плажни кърпи и 100 тестета карти.

Пълните правила на промоцията можеш да видиш в нашата фейсбук страница, където ще обявяваме и имената на седмичните победители от томболата с предметни награди. Първото теглене е съвсем скоро, така че не забравяй да ни посещаваш.

Екипът на Fresh Bar ти пожелава успех и до свежи срещи!

fresh-bar

Подобни каталози

Популярни каталози тази седмица

 
 
За сайта

Promooferti.com е сайт за промоции, каталози, намаления, разпродажби, игри и награди, предлагани на територията на България. Тук са селектирани най-изгодните предложения на повечето български магазини и компании.

Promooferti.com предлага конкретни продукти, каталози и услуги. Тук потребителите могат бързо и лесно да открият най-доброто предложение,  на най-изгодна цена.

Искаш ли пръв да научаваш за най-новите промоции от цяла България? Харесай страницата ни и всеки ден ще получаваш най-новите каталози и брошури на търговските вериги в онлайн вариант.