На тази уеб страница се използват "бисквитки". Като продължите да използвате тази страница, Вие давате съгласието си да използвате нашите "бисквитки". Научете повече.

Разбрах

Метро Спечели Безплатно Пазаруване 07 Ноември – 09 Ноември 2014

Неустоимите юбилейни предложения продължават!

От 7-ми до 9-и ноември 2014 г. спечелете безплатно пазаруване в МЕТРО!

1 от 10 печели!

Как е възможно?

1. Направете покупка в МЕТРО за не по-малко от 3 лв. с ДДС.

2. Изтеглете си скреч карта на касата.

3. Проверете веднага дали печелите.

4. Ако след изтриване на маркираното поле има надпис „ПЕЧЕЛИТЕ“ – честито! Вие сте късметлия! Ще получите ваучери за следващо пазаруване на стойност, равна на стойността на фактурираните Ви покупки, но не повече от 300 лв. с ДДС*

Не хвърляйте боб и не се взирайте в кристална топка, за да разберете дали късметът е на Ваша страна! Елате в МЕТРО, за да разберете!

*Или иначе казано – ако сте напазарували за 50 лв.с ДДС и изтеглите печеливша скреч карта, получавате веднага ваучер/и за следваща покупка в МЕТРО на стойност 50 лв. с ДДС.Ако сте пазарували за 500 лв.с ДДС и изтеглите печеливша скреч карта, ваучерите за следваща покупка ще бъдат на стойност 300 лв. с ДДС.

744x2502

Разгледайте всички всички всички брошури и каталози на хипермаркети Метро тук.

Хипермаркети Метро ще откриете в следните райони: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Благоевград и Плевен.

За повече информация, моля посетете сайта на хипермаркети Метро: www.metro.bg

744x250_

Подобни каталози

Популярни каталози тази седмица

 
 
За сайта

Promooferti.com е сайт за промоции, каталози, намаления, разпродажби, игри и награди, предлагани на територията на България. Тук са селектирани най-изгодните предложения на повечето български магазини и компании.

Promooferti.com предлага конкретни продукти, каталози и услуги. Тук потребителите могат бързо и лесно да открият най-доброто предложение,  на най-изгодна цена.

Искаш ли пръв да научаваш за най-новите промоции от цяла България? Харесай страницата ни и всеки ден ще получаваш най-новите каталози и брошури на търговските вериги в онлайн вариант.