На тази уеб страница се използват "бисквитки". Като продължите да използвате тази страница, Вие давате съгласието си да използвате нашите "бисквитки". Научете повече.

Разбрах

Мебели Бета Каталог-Брошура 01 Март – 30 Април 2016

Представяме ви промоциите на Мебели Бета – мебели за офиса, градината, вилата, дома. Фирмата има дългогодишен опит в предлагането на мебели с най-високо качество, ниски цени, големи отстъпки, бърза и качествена доставка на предлаганите мебели. Фирмата предлага голямо разнообразие от мебели: дивани, холови и кухненски маси, столове за офис, дом и градина, спални комплекти и спални, скринове и нощни шкафчета, мебели за градина. Всички мебели са произведени от естествени материали. Разгледайте електронния магазин и ще намерите всичко, което търсите, за да осигурите домашния уют и стил.

Мебели Бета разполагат с магазини в градовете Пловдив, Асеновград, Хасково, Димитровград, Казанлък, Смолян, Русе и Кърджали.

За повече информация, посетете сайта на Мебели Бета: www.mebeli-beta.com

Подобни каталози

Популярни каталози тази седмица

 
 
За сайта

Promooferti.com е сайт за промоции, каталози, намаления, разпродажби, игри и награди, предлагани на територията на България. Тук са селектирани най-изгодните предложения на повечето български магазини и компании.

Promooferti.com предлага конкретни продукти, каталози и услуги. Тук потребителите могат бързо и лесно да открият най-доброто предложение,  на най-изгодна цена.

Искаш ли пръв да научаваш за най-новите промоции от цяла България? Харесай страницата ни и всеки ден ще получаваш най-новите каталози и брошури на търговските вериги в онлайн вариант.