На тази уеб страница се използват "бисквитки". Като продължите да използвате тази страница, Вие давате съгласието си да използвате нашите "бисквитки". Научете повече.

Разбрах

Ардес Предколедна Разпродажба до -40% 29 Ноември – 30 Ноември 2013

ardes

Възползвай се! До 40% намаление за всички налични в магазините лаптопи, таблети, смартфони, компютри, монитори, периферия, аксесоари и друга компютърна техника.

За да се възползваш от промоцията, трябва да посетиш най-близкият до теб магазин от национална верига Ardes.bg. И побързай! Отстъпките важат само на 29 и 30 ноември 2013 (включително)! Възползвай се сега!

Дo 40% намаление:

-40% за чанти, калъфи, кабели, слушалки, микрофони, уеб камери.
-15% за рутери, тонколонки, флашки, клавиатури и мишки.
-10% за лаптопи, компютри, монитори, твърди дискове, принтери и многофункционални устройства.
-7% за смартфони и таблети.

Разгледайте всички брошури и каталози с промоции на магазин Ардес тук.

Магазините на Ардес ще откриете на 54 места в цялата страна.

За повече информация, моля посетете сайта на Ардес: www.ardes.bg

Подобни каталози

Популярни каталози тази седмица

 
 
За сайта

Promooferti.com е сайт за промоции, каталози, намаления, разпродажби, игри и награди, предлагани на територията на България. Тук са селектирани най-изгодните предложения на повечето български магазини и компании.

Promooferti.com предлага конкретни продукти, каталози и услуги. Тук потребителите могат бързо и лесно да открият най-доброто предложение,  на най-изгодна цена.

Искаш ли пръв да научаваш за най-новите промоции от цяла България? Харесай страницата ни и всеки ден ще получаваш най-новите каталози и брошури на търговските вериги в онлайн вариант.