На тази уеб страница се използват "бисквитки". Като продължите да използвате тази страница, Вие давате съгласието си да използвате нашите "бисквитки". Научете повече.

Разбрах

Акватек Каталог-Брошура Празнични Промоции 01 Декември 2015 – 31 Януари 2016

Фирма Акватек предлага на Вашето внимание голямо разнообразие от промоционални продукти за сауни и парни бани.

Ние ще Ви предложим различни артикули за IR Сауни (нагреватели, табла за управление и др); готова финландска сауна – или може да си изградите сами, като използвате промоционалните печки и табла за управление.

При нас ще намерите и материала, от който да изградите Вашата сауна – предлагаме висококачествен дървен материал и врати.

Да добавим и малките подробности – всички аксесоари за сауна. Разполагаме с пълната гама от термометри и влагомери, часовници, ведра, осветление, ароматизатори и други.

Питате се за промоционалните продукти за парна баня – ние ще Ви предложим различни модулни кабини, парогенератори, командни табла и аксесоари.

Разгледайте всички промоционални продукти в нашия онлайн магазин и намерете най- подходящия за Вашите нужди вариант в www.poolshop.bg

Подобни каталози

Популярни каталози тази седмица

 
 
За сайта

Promooferti.com е сайт за промоции, каталози, намаления, разпродажби, игри и награди, предлагани на територията на България. Тук са селектирани най-изгодните предложения на повечето български магазини и компании.

Promooferti.com предлага конкретни продукти, каталози и услуги. Тук потребителите могат бързо и лесно да открият най-доброто предложение,  на най-изгодна цена.

Искаш ли пръв да научаваш за най-новите промоции от цяла България? Харесай страницата ни и всеки ден ще получаваш най-новите каталози и брошури на търговските вериги в онлайн вариант.